Mobiliario kettal exterior 3
 

CONEIX-NOS


Volem ajudar als nostres clients a aconseguir l'entorn desitjat, optimitzant, aconseguint l'ambient i l'harmonia adequada a cada estança.

Oferim assessorament, pla i disseny de la zona que desitgi millorar, gestió, control i realització dels treballs necessaris, reparacions i manteniment, tot tipus de mobiliari, i fins i tot posada a punt amb neteja final. Tot això manejat per un equip propi que tracta als seus clients amb respecte i molt de compte, ja que són la nostra raó de ser. Kadira Disseny garanteix tots els seus productes i serveis.

La nostra cultura empresarial evoluciona constantment, influenciada per les exigències dels nostres clients, particulars i empreses, la innovació, la qualitat del producte, i la responsabilitat ens acompanyen. La nostra experiència, l'ha de proveir de la millor selecció en materials i mobiliari.

També oferim la possibilitat de realitzar projectes i executar la seva reforma en clau Feng Shui, treballant amb materials respectuosos i nous i saludables, com l'ús de pintures fotocatalítiques, llum led, fusta sostenible, etc...