tumbonakettal exterior porto Pergolas kettal exterior Mobiliario kettal Mobiliario kettal interior Mobiliario kettal exterior Mobiliario kettal exterior 8 Mobiliario kettal exterior 7 Mobiliario kettal exterior 3 Mobiliario kettal exterior 2 Kettal_Pergola_ 66_67-Lily tavolo complementoskettal exterior 64_65-Lily tavolo 56_57-Baraonda 44_45-Liberty 18_19-Baby Love 14_15-Baby Love
 

MOBILIARI


Kadira ofereix un ventall molt ampli de mobiliari. Durant anys d'experiència professional seleccionem i estudiem constantment marques que responguin a les exigències dels nostres clients, per a ús particular, contract, i hostaleria.. Mobiliari per a interior i exterior, in & out. Disposem de tots els complements necessaris per a la decoració d'aquest espai.

En Kadira trobarà el que busca.. I si no l'hi trobarem nosaltres. El nostre objectiu és oferir un imprescindible i pràctic catàleg de materials per a la decoració i mobles, per estils i materials. Una selecció de qualitat al millor preu del mercat. Les millors i més reconegudes marques confien en nosaltres.

Apostem per mobiliari inesperat, sostenible, còmode, pràcticament bell, adaptat a l'harmonia de l'entorn al qual va destinat.

En Kadira disseny d'interiors treballem productes específics per a cada projecte. Apostem per marques com Swedeze, Enea, Tinto, Heerenhuis, Kettal, Amat3, Capdell, Myyour, Lucente, Modiss, Bandalux, Franke, Smeg ... oferint magnífics descomptes.

Destaquem l'especialitat en cadires i tamborets, i d'altra banda en mobiliari fet a mida per a cuines i banys.

Disposem de botiga en línia www.comprademobiliario.com que va ampliant el seu catàleg amb l'ajuda i demanda dels nostres clients.